Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul banilor pentru anul 2022. Racii vor avea un an fabulos, Scorpionii au parte de schimbări masive

Horoscopul banilor pentru anul 2022. Racii vor avea un an fabulos, Scorpionii au parte de schimbări masive

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, câți bani câștigăm în anul 2022 și care sunt zodiile care vor câștiga cel mai mult.

Horoscopul banilor pentru anul 2022. Racii vor avea un an fabulos, Scorpionii au parte de schimbări masive
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2021   •   20:40

Berbec: Banii vor veni din abundență în perioada 11 mai și 27 octombrie.

Taur: Standardele lor de viață sunt foarte ridicate. Aceștia învață în 2022 noi metode de a face bani.

Gemeni: Anul 2022 va fi anul schimbărilor de direcții. Între 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie au posibilitatea de a avea noi începuturi. Avansează în carieră sau își deschid o afacere.

Rac: Racii se pregătesc pentru un an fabulos. Au muncit din greu, dar au și cheltuit. Din 11 mai și până în 27 octombrie au recunoaștere și bani. Aceștia se pot simți timizi și stingheri.

Leu: Dacă nu sunt mulțumiți de cât câștigă în prezent trebuie să facă o schimbare. Leii își iau o marjă de siguranță întotdeauna. Aceștia au de câștigat tot anul.

Fecioară: Saturn aduce abundență în zona carierei lor. În 2022 vor învăța ceea ce le trebuie cu adevărat. Luna martie poate aduce un angajament. 

Balanță: Bunăstarea se dezvoltă timp de doi ani de zile. Atenție câți bani faceți și câți cheltuiți. Balanțele au toate șansele să ajungă la un loc de muncă foarte bine plătit.

Scorpion: Se anunță un an cu schimbări masive. Între 11 mai și 27 octombrie vor avea oportunități fantastice de a face bani. Trebuie să fie mai selectivi.

Săgetător: O zodie triplu norocoasă, a ajuns planeta fericirii, frumuseții, a dragostei. Sursele tale de venit pot deveni neobișnuit de nebănuite. Plouă cu bani. Banii vin enorm de mulți.

Capricorn: Anul viitor, zona de bani este prin munca inteligentă. Va trebui să învețe lucruri noi. Mai trebuie să te și distrezi.

Vărsător: Vărsătorii au niște reguli de stabilit în legătură cu banii. Intră în casa a doua a banilor chiar de la 1 ianuarie și 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul acesta poate fi o fereastră perfectă dacă accepți noutatea în viața ta.

Pești: Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani. Peștii au noroc. Aceștia folosesc banii pentru nevoile uzuale, se anunță și o creștere de salariu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close