Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce vestimentaţie şi ce culori să porţi atunci când vrei să ceri mărire de salariu, cu Lidia Fecioru: "Asta înseamnă că eşti capabil"

Ce vestimentaţie şi ce culori să porţi atunci când vrei să ceri mărire de salariu, cu Lidia Fecioru: "Asta înseamnă că eşti capabil"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre vestimentaţia pe care trebuie să o purtăm la job, dar şi ce culori ne ajută să obţinem o mărire de salariu.

Ce vestimentaţie şi ce culori să porţi atunci când vrei să ceri mărire de salariu, cu Lidia Fecioru: "Asta înseamnă că eşti capabil"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2022   •   19:28

Spuneam cândva că te întâlneşte după cum esti îmbrăcat. Omul face haine, dar haina este importantă pentru prima întâlnire. Când mergem la un interviu să încercăm să nu fim prea sexy şi nici în trening. De exemplu, un hanorac închis până în gât înseamnă un om închis sau ascuns. Acel om ascunde o stare proastă.

Când eşti vesel, te duci şi îţi alegi cel mai colorat lucru. Când eşti un pic obosit, vei alege ceva mai închis. Ne alegem hainele în funcţie de starea de spirit. 

Dacă ne ducem cu o stare de spirit că nu vom fi angajaţi, obligatoriu ne vom îmbrăca conform stării. Când te duci la un interviu, vorbesc culorile. De aceea, să alegem culorile reci. O cămaşă albastră şi un pantalon, dar şi o eşarfă. Albastru estompat, nuanţe de cacao sau verde. Şi roz se poate, dar unul pal", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Ce culori să porţi când vrei să ceri mărire de salariu, cu Lidia Fecioru

"Când vrem să avem un interviu şi vrem să-l luăm să avem grijă cum ne îmbrăcăm. O geacă cu umerii laţi arată că ai încredere în tine. 

Pentru a obţine o promovare, de obicei, trebuie să impui o ţinută. Nu trebuie să-ţi schimbi cu totul ţinuta. Adică, să nu faci o schimbare bruscă. Când avem un serviciu, trebuie să ştim că haina de la serviciu, nu este haina de paradă. La stat sunt în rochiţe cu floricele. Eu aş schimba asta. Este deranjant la ochi.

De exemplu, sunt de acord ca asistentele să fie super drăguţe ca oamenii să se facă bine dacă se uită la ele. Poate că unele sunt opulente în a purta foarte multe bijuterii. E ţăţească treaba. Între asistente este un fel de întrecere. Un fel de concurs.

Menţinerea unui dress code îi arată şefului că eşti în stare şi că poţi conduce un departament şi el o să te pună acolo unde meriţi. Nu trebuie să dispară zâmbetul profesional. Trebuie să fim zâmbitori.

Când te duci pentru mărire de salariu la şef, trebuie să alegi să porţi culori precum roz, culoarea vinului sau mahon şi ciocolată neagră. Este semn de lux. Ele semnifică luxul.

Dacă eşti un agent de vânzări sau vrei să vinzi ceva se spune că impresia generală compusă din tonuri maro şi verde ar fi foarte specifică. Denotă că eşti o persoană de încredere şi capabilă. Ne putem completa ţinuta cu un alb, care este asociat cu mintea deschisă.

Noi preluăm uşor dezinvoltura celor din afară. Nu ne mai pasă cum venim la job. Româncele au fost foarte cochete. Ar fi bine şi frumos să fie aşa. Trebuie să ne placă de noi", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close