Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Astrolog Dezideriu: Retrăim o conjunctură astrală similară începutului pandemiei! Ce ne așteaptă în următoarele zile

Astrolog Dezideriu: Retrăim o conjunctură astrală similară începutului pandemiei! Ce ne așteaptă în următoarele zile

Încă nu am scăpat de Mercur retrograd și efectele lui nedorite. În direct la Antena 3, astrologul Dezideriu a explicat cât mai avem de suportat consecințele nefaste ale acestei conjuncturi planetare.

Astrolog Dezideriu: Retrăim o conjunctură astrală similară începutului pandemiei! Ce ne așteaptă în următoarele zile
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   18:22

Pasionații de astrologie și numai trebuie să rețină că perioadele de dinaintea retrogradării planetei Mercur, dar și de după sunt cele în care consecințele sunt cele mai dure și mai agresive. Așadar, încă o săptămână avem de tras! 

Și în următoarele zile ne putem aștepta la neînțelegeri, grabă generală, diverse aparate care se strică, diverse elemente care ne pot jena existența noastră zilnică.   

Cumul de planete în constelația Peștilor: Moment important pe 13 martie

Încep să se vadă niște efecte pentru ceea ce a însemnat 2020. Pe 13 martie, când avem Lună Nouă în Pești, se formează o conjunctură care seamănă foarte mult cu momentulul Revelionului anului 2020, anul care ne-a adus pandemia și toată răsturnarea existențială ulterioară. Asta înseamnă că în câteva zile s-ar putea să simțim că ne-am întors în timp și retrăim toată nebunia începutului pandemiei, avertizează Dezideriu! 

Marte în Gemeni creează și el o agitație de tip Mercur retrograd, dar care nu produce efecte negative dacă reușim să ne păstrăm energia. În paralel, cumulul de planete din constelația Peștilor ne îndeamnă la... somn! Vom avea senzația că suntem mai obosiți și tendința de a sta mai mult în casă. Avem tendința și să mâncăm mai mult în aceste zile. 

×
Subiecte în articol: dezideriu obiectiv Mercur Retrograd
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close