Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc cheia problemelor, Fecioarele dau lovitura

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc cheia problemelor, Fecioarele dau lovitura

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru cele 12 semne zodiacale, sâmbătă, la Antena 3.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc cheia problemelor, Fecioarele dau lovitura
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Iul 2022   •   20:41

Horoscop rune 1-7 august 2022. Iată care sunt predicțiile astrelor pentru săptămâna viitoare, prezentate de Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii, în alfabetul vikingilor, sunt simbolul uraganului. Deci, ei sunt pregătiți săptămâna viitoare de o bătălie furtunoasă, dar runa le spune să stea liniștiți, să fie calmi și totul se aranjează, dar rămâi calm, Berbecule.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul va primi vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, așa că va avea ce cheltui și se va bucura de lucruri plăcute. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii sunt în situația să primească multe mesaje, comunicări, telefoane și le place acest lucru.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul intră pe simbolul necunoscutului, va vrea să fie numai el cu el însuși, să nu fie deranjat. Pe undeva, are nevoie de o săptămână de respiro și asta înseamnă că se rupe de tot ce înseamnă muncă și pleacă undeva, face o pauză măcar o săptămână.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul poate să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă, dar numai făcând un consiliu de familie. Și când rage legele, toată lumea se așează la masă și spune ce are pe suflet. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența ei. Deci, Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanța să fie pregătită pentru suită de schimbări majore cât de curând, cât de rapid. Vin schimbările peste ea. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul să lase toate problemele, grijile, fricile, spaimele în urmă. E cel mai bine să le lase în trecut și să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul trebuie să facă și el o bătălie, că îi era dor. Acești nativi nu trebuie să fie îngrijorați, pentru că totul se rezolvă și vor câștiga în mod sigur.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capriconului i-a venit rândul acum să-și consolideze el poziția. S-a cam lăsat în urmă, a muncit și a uitat să se mai iubească și pe el și să iasă să se afirme. Deci, Capricornii își consolidează poziția în casă, acasă, adică în familie, în societate și la serviciu. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul a intrat în grațiile unei persoane care se gândește intens la el și pentru asta îi va trimite un cadou minunat care să-l reprezinte și care să-i facă plăcere acestuia. 

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii sunt cu gândul la plecare, la mare, la concediu, iar astrele îi anunță că vor face o altă călătorie, deci din vacanță în vacanță. 

×
Parteneri
Horoscop 3 decembrie 2023. Gemenii au discuţii constructive
x close