Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săptămână de vis pentru Taur, Fecioarele dau lovitura

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săptămână de vis pentru Taur, Fecioarele dau lovitura

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Taurii l-au primit pe Vunjo şi vor avea o săptămână de vis, în timp ce nativii din zodia Fecioară dau lovitura.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Săptămână de vis pentru Taur, Fecioarele dau lovitura
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    19 Iun 2021   •   20:44

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul, care nu a primit niciodată o gratificaţie, o bonificaţie, de data asta a primit Vunjo. Toţi Taurii, sunteţi într-o săptămână de vis.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Încă nu a trecut perioada nasoală pentru Gemeni, durează cam trei săptămâni, aproape o lună au avut probe de încercări. Săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii îşi consolidează poziţia. În familie, la muncă. Dacă nu îşi mobilizează toate forţele, rămâne undeva aşa în suspans. Deci, trebuie să fie mai hotărâţi, să pună punctul pe i.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Fertilitate şi belşug pentru Leu. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini. Deie Domnul ca Leul să aibă împlinirea tuturor viselor.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Vezi da lovitura şi se produce un salt rapid calitativ în existenţa voastră. Au auzit Fecioarele aşa ceva până acum? Niciodată. Şi ele au avut de tras şi au avut incertitudini şi iată că acum se întâmplă.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa e în a doua săptămână în care uraganul persistă. Încă nu s-a potolit. Balanţa e tot agitată, dar încă nu şi-a învăţat lecţia. Rămâneţi calmi că totul se rezolvă.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Daţi la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsaţi problemele în urmă, lăsaţi necazurile în urmă. Pregătiţi-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Foarte curând veţi afla un adevăr important cu marcaj asupra vieţii sau care îţi poate schimba viaţa. Înseamnă că Săgetătorii nu şi-au rezolvat încă această problemă. Vedeţi unde nu aţi încheiat.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Pentru Capricorn e identică postura cu săptămâna precedentă! Mică bătălie, fiţi calmi şi se rezolvă tot.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii găsesc răspunsuri la toate problemele care îi frământă numai acceptând să facă un consiliu de familie. Discutaţi şi rezolvarea problemelor e aici.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Atenţie, schimbaţi macazul! E cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează pentru săptămâna viitoare.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close