Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii pleacă într-o călătorie benefică, Scorpionii fac o schimbare importantă

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii pleacă într-o călătorie benefică, Scorpionii fac o schimbare importantă

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, darurile runelor pentru săptămâna care urmează.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii pleacă într-o călătorie benefică, Scorpionii fac o schimbare importantă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2021   •   20:44

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Berbec

Berbecul are o săptămână în care trebuie să stea să aștepte niște schimbări foarte importante acasă. Să rămână în asteptarea lor. Atenție cu aceste schimbări mari!

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Taur

Taurul are tentativă de a intra într-o viață nouă. S-a gândit el acum că ar fi mai bine să se ocupe și de asta. Revigorare în toate planurile. 

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Gemeni

A ieșit ceva foarte interesant pentru Gemeni. Fertilitate și belșug, iar peste puțin timp visele Gemenilor se vor îndeplini.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Rac

Racul este în postura să facă bagajele pentru o călătorie benefică, nu cu probleme medicale.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Leu

Leul va da lovitură și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. Săptămâna Mare e cu o lovitură pentru Leu

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Fecioară

Fecioara are o săptămâna în care pot să susțină bătălii pentru că în mod sigur vor câștiga. Nu lăsăți să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul.

Horoscop rune 126 aprilie - 2 mai 2021 pentru Balanță

Balanță trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Scorpion

Scorpionul are două gânduri: ori să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. În orice caz, va acționa corect, are el grijă să rezolve.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Săgetător

Săgetătorul în sfârșit poate găsi răspunsul sau rezolvarea unor probleme care îl frământă, cu o discuție cu cei din familia, sau la serviciu dacă există probleme nerezolvate.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Capricorn

Capricornul să aștepte un mesaj. Să fie pregătit să îl recepționeze. A primit azi unul și nu l-a recepționat, poate de mâine încolo.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Vărsător

Vărsătorii au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească săptămâna care este destul de tensionată. Astrele nu prea îi recomandă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021 pentru Pești

Peștele e cazul să abordeze altfel toate probleme care îl interesează. Să schimbe tactica.

×
Subiecte în articol: horoscop rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close