Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Remediul pentru detoxifierea colonului. Bem acest ceai o zi întreagă, timp de 3 zile la rând”

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Remediul pentru detoxifierea colonului. Bem acest ceai o zi întreagă, timp de 3 zile la rând”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii "Leacul Zilei" din emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, despre un remediu care ne curăță organismul.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru: ”Remediul pentru detoxifierea colonului. Bem acest ceai o zi întreagă, timp de 3 zile la rând”
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2021   •   20:33

Ceaiul de dafin are multiple beneficii pentru sănătate așa că putem bea ceai de dafin pentru a ameliora mai multe probleme de sănătate. Se face simplu și rapid.

”Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscare.

Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.

Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leacul zilei
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close