Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lecția de numerologie cu Mihai Voropchievici. Ce cadou magic primim la naștere

Lecția de numerologie cu Mihai Voropchievici. Ce cadou magic primim la naștere

La naștere am primit 3 coordonate care vrând, nevrând ne urmăresc toată viața: ziua, luna, anul nașterii.

Lecția de numerologie cu Mihai Voropchievici. Ce cadou magic primim la naștere
de Georgiana Adam    |    29 Mai 2021   •   20:26

Adunând cifră cu cifră din cele 3 date obținem destinul nostru în viață, drumul vieții noastre pe acest Pământ. Există mici secrete ale fiecărui număr. Maestrul Mihai Voropchievici ne spune și care sunt.

Cifra de destin - 1 - Dumnezeu ți-a făcut cu cadou super magic, extraordinar de puternic. Înseamnă creație, sub acest număr se nasc persoanele cu cele mai puternice abilități magice. Acești oameni au o voință incredibilă și sunt extraotdinar de puternici. 

Cifra de destin - 2 - asociere, relaționare și empatie cât cuprinde. Sunt sensibili la toate energiile care îi înconjoară mult mai mult ca ceilalți. Încă din copilărie știu să îi simtă pe cei din jur și să le ofere ajutor, au și un dar de vizionar, darul lor magic este în inimă. Și de asemenea: al treilea ochi.

Cifra de destin - 3 - cele 3 faze ale lunii. Instrumentul și vehicolul Zeiței Triune, Trinității. Se spune că e această zeiță e venerată sub forma de fecioară, mamă și bunică. Aceste forme corespund celor 3 etape ale vieții: tinerețe, faza de acumulare și căderea sau înțelepciunea. Fiți atenți la dorințele voastre pe care le puteți transpune ușor în realitate.

Cifra de destin - 4 - întrunește toate cele 4 elemente care ne înconjoară: aer, apă, foc, pământ. Esența ta este într-un echilibru perfect, de multe ori aceste elemente te fac inteligent și rațional. E dificil să atragi lucrurile rele asupra ta pentru că aveți protecție difivă cu cele 4 elemente. Se creează un câmp magic care respinge tot ce e negativă. Aceste persoane sunt selective, pretențioase și foarte greu păstrează o căsnicie pentru că își doresc perfecțiune și echilibru total. 

Cifra de destin - 5 - numărul spiritualității, completează tot ce înseamnă cunoaștere. Pot atrage forțe din cealaltă lume și pot comunica cu anumite entități. Ei sunt duhul. 

Cifra de destin - 6 - solicitanții și spun că sunt discipolul soarelui pentru că 6 este cifra dragostei și a armoniei, a căminului fericit. Cei cu 6 degajă enegie, pace, armonie. Un vindecător și un lider este cel cu cifra de destin 6. Marea putere a lor este o responsabilitate uriașă pentru că se vor încărca cu responsabilitatea celorlalți.

Cifra de destin - 7 - cadoul tău primit la naștere este magia ritualului și vindecare. 7 simbolizează luna și toată magia din jurul ei. Luna are și o față necunoscută. Tot ce e legat de lună îi atrage: mister, magie, necunoscut. Visele tale sunt de obicei profetice. Au o corespondență cu divinitatea prin vise. Visele sunt călăuze. 

Cifra de destin - 8 - darul lor primit la naștere: viziuni și vise profetice, 8 e mai puternic decât 7. Are de două ori stabilitate. 8 coordonează. Ei au o putere magică extraordinară, un fel de busolă în interior și sțiu ce e corect și ce nu e corect.

Cifra de destin - 9 - cadoul primit la naștere: manipulare și alchimie energetică. Simbolizează unirea tuturor cifrelor de mai sus. E cifra perfectă a universului. Poarta unde totul se termină și unde totul începe. Ei văd lucrurile ca nimeni altul. Sunt oameni care iubesc mulțimile, oameni nonconformiști, au puterea de a se vindeca și de a vindeca.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici nastere
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close