Antena 3 Adevăruri ascunse Lidia Fecioru a salvat o femeie de la sinucidere

Lidia Fecioru a salvat o femeie de la sinucidere

de Gabriel Dano    |    21 Mai 2021   •   17:12
Lidia Fecioru a salvat o femeie de la sinucidere

Lidia Fecioru a povestit în emisiunea "Adevăruri ascunse", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena 3, cum i-a salvat viața unei femei care era determinată să se sinucidă.

Aceasta a venit la cabinetul Lidiei Fecioru și i-a mărturisit că a fost la un pas de a se sinucide, dar și-a scos din minte planul macabru când a auzit-o pe ea la televizor rostind câteva cuvinte.

"La mine la cabinet a venit o doamnă care a avut o viață foarte tumultuoasă, era jignită de socri, de soț. Și a venit să-mi mulțumescă pentru faptul că i-am schimbat viața prin emisiunile noastre. Uitându-se la emisiunile noastre și-a schimbat viața. De ce? Pentru că a avut o clipă de rătăcire de a-și pune capăt zilelor.

Având un copil de șapte ani, într-o căsnicie grea, în care era chinuită și de socri și de soț. Cum spun eu: dacă nu ai noroc de dimineață, după-amiază du-te și te culcă, nu-l mai căuta. Pentru că de la început căsnicia ei s-a arătat a fi într-un fel destul de grea, pentru că e un motiv pentru care ne naștem, pentru care venim în viața asta și nu avem dreptul că ne gândim vreo secundă să ne luăm viața.

Se uita la o șosea pe care mergeau foarte multe TIR-uri și i-a venit în cap să se ducă să se arunce sub TIR. Povestesc asta pentru că foarte multe femei, dar și bărbați, au acel clic și la un moment dat când avea ea gândul acesta urât a strigat-o băiețelul ei că nu mergea telecomanda să schimbe de pe emisiunea noastră pe desene animate.

Și ea până atunci nu văzuse nicio emisiune de-a noastră și atunci eu spuneam atunci că dacă ești într-o căsătorie toxică, pleacă. Îți dai seama că destinul, prin copilul ei, a chemat-o în fața televizorului ca să poată să-și schimbe viața.

Azi este o femeie liberă, o femeie care a început să râdă din nou, care a început să se bucure de viața ei", a povestit Lidia Fecioru.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close