Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, despre harta feţei oamenilor: "Este o oglindă a sufletului, a suferinţelor sufleteşti"

Lidia Fecioru, despre harta feţei oamenilor: "Este o oglindă a sufletului, a suferinţelor sufleteşti"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, semnificaţia semnelor care apar pe feţele oamenilor, aşa-zisa hartă a feţei.

Lidia Fecioru, despre harta feţei oamenilor: "Este o oglindă a sufletului, a suferinţelor sufleteşti"
de Alin Tarnovschi    |    12 Dec 2020   •   19:49

Nu m-aş lua după o descriere anume pentru că am văzut oameni care nu au făcut niciunfel de exces de vin roşu ca să aibă multe riduri mărunţele pe faţă, în colţii ochilor. Toate aceste chestii sunt semne ale citirii feţei. Într-un fel, ridurile au o semnificaţie foarte importantă.

Nu poţi să spui de un om care are tenul gras că mănâncă prăjit în exces. N-ai zice că un obraz palid, o faţă palidă cu cearcăne este un consumator de foarte multe lactate. N-ai putea să spui că un om care mănâncă multe lactate e vreun anemic.

O piele mai uscată cu obrajii mai roşii te duce cu gândul la tensiune arterială, adică sunt nişte semne uşoare care ne pot îndruma.

Marii cititori în feţe spun că ridurile mărunte semnifică consum de vin roşu. Cei care consumă vin alb nu au atâtea riduri. Poate să fie doar 1% care au aceste riduri din această cauză.

Excesul de prăjeală poate duce la un ten mai gras, doar că atunci când întâlnim un astfel de ten e bine să stăm de vorbă, să vedem. De obicei, oamenii care se ocupă de regimurile alimentare care se dau pentru diabetici, doctori în nutriţie, au semnologia lor. E foarte importantă.

Şi leagă întotdeauna un regim alimentar şi de problema pe care o are în corp şi atunci lucrurile astea merg mult mai bine.

Se spune că zahărul ar face nişte riduri mărunţele pe frunte, dar eu aş combate aceste explicaţii pentru că totul este legat de genetic.

Lidia Fecioru, faţa omului - hartă a suferinţelor sufleteşti

Faţa noastră este o oglindă, o hartă, o oglindă a sufletului, a suferinţelor sufleteşti. Eu pot să pun pariu pentru că am văzut o femeie superbă, care în urma decesului soţului ei, în două luni de zile era creponată. Durerea sufletească, tristeţea.

Oamenilor, când li se schimbă forma gurii, iar colţurile se duc în jos, au o problemă. Este problema tristeţii permanente. Trebuie să ne ducem de cele mai multe, când avem harta feţei, la interiorul oamenilor.

Şi ochii, pleoapa căzută, privirea stinsă, există privire sticloasă care nu spune nimic, ca la păpuşă. De obicei, hipertiroidile au aceşti ochi. Ochi care sclipesc, dar care nu poţi să citeşti în ei.

Toate aceste lucruri au la bază o chestie sufletească. Eu mă duc de obicei în partea interioară a omului dacă e să citesc ce văd pe faţă, pe harta lui, întotdeauna mă duc către interior. Acolo este problema.

Oamenii care îşi plimbă ochii de foarte multe ori ar vrea să spună adevărul, dar evită acest lucru, ori mint. Noi toţi avem tendinţa să avem dreptate. Omul e cel mai bun doctor al lui. Sunt oamenii care merg la psihologi, parapsihologi şi fără rezultate. De ce? Pentru că nimeni nu ascultă şi nu acceptă adevărul.

În ochi se poate citi orice. Tot. Să ştii că mint şi cei care se uită fix. Te mint verde în ochi.

Sunt multe lucruri care sunt foarte importante. Primul impact este cel vizual, dar dacă nu poţi avea contact vizual poţi să îţi dai seama dacă are o problemă sau nu după felul în care păşeşte. Îţi dai seama ce stare are în acel moment.

Sunt semne care pot dezvălui anumite abuzuri alimentare pe care le facem sau abuzuri ale anumitor băuturi, dar este foarte important să contextualizăm, să nu ne legăm de o anumită trăsătură.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal! A luat foc în Gara Brașov
x close