Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Leacul cu nucă pentru persoanele care suferă de vitiligo | Lidia Fecioru: "O rețetă foarte interesantă"

Leacul cu nucă pentru persoanele care suferă de vitiligo | Lidia Fecioru: "O rețetă foarte interesantă"

În emisiunea Adevăruri ascunse de la antena3.ro, Lidia Fecioru a prezentat un leac potrivit în special pentru persoanele care suferă de vitiligo, afecțiunea care se manifestă prin apariția unor pete decolorate pe piele.

Leacul cu nucă pentru persoanele care suferă de vitiligo | Lidia Fecioru: "O rețetă foarte interesantă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2023   •   19:30

Un leac simplu destinat persoanelor care suferă de vitiligo și care sunt deranjate de petele de culoare deschisă care apar pe piele. 

"Pentru vitiligo nu prea există tratament, dar ne putem ajuta foarte mult cu o rețetă care este foarte intersantă. Luăm două nuci uscate și le punem pe jar, le lăsăm să ardă până se fac ca un cărbune. După aceea, le lăsăm să se răcească și le zdrobim până se fac pulbere.  

Peste această pulbere adăugăm câteva picături de ulei de măsline și amestecăm până obținem un amestec asemănător cu o cremă subțire. 

Folosim acest amestec pentru a ne unge pe zonele de piele care ne deranjează", astfel îndrumă Lidia Fecioru persoanele care suferă de vitiligo. 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru leacul zilei nucă
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close