Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, leacul zilei pentru durerile de articulații și desfundarea sinusurilor: ”E nevoie de doar patru ingrediente banale”

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru durerile de articulații și desfundarea sinusurilor: ”E nevoie de doar patru ingrediente banale”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cum putem trata durerile de genunchi ori de cap!

Lidia Fecioru, leacul zilei pentru durerile de articulații și desfundarea sinusurilor: ”E nevoie de doar patru ingrediente banale”
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   21:45

Se ia un litru de apă și o lingură de sare grunjoasă, se amestecă bine până se dizolvă.

Într-o altă sticluță, separat, se pune ulei de camfor (10 grame) și amoniac (8-10 grame). Cele două substanțe vor duce la apariția unor fulgi, iar sticla trebuie agitată până ce se compoziția se va omogeniza și fulgii dispar. Conținutul se toarnă apoi în sticla mare, cu apă și sare. 

Cu amestecul obținut ne facem prișnițe. Ah, nu știți ce e aia prișniță? Compresă. :) 

Un material nesintetic, bumbac de preferință, se înmoaie în substanța pregătită și se pune pe genunchi. Se acoperă cu o folie și se lasă peste noapte să acționeze asupra zonei dureroase.  

Se poate face asta de două-trei ori pe zi.

Când sunt dureri de cap, trebuie să știm că ne capul doare de la ceva - vascularizare deficitară, carență a sistemului nervos. Luăm această soluție și ne facem frecție pe cap, apoi ne acoperim capul cu ceva - prosop, căciulă - și stăm așa toată noaptea.

Soluția este foarte bună pentru cei cu rinite sau sinuzite, dar și atunci când suntem răciți. 

Cu aceste ingrediente simplu de găsit la magazin și farmacie, avem un leac garantat de Lidia Fecioru

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close