Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, previziuni din bucătărie! "A rămas doar măduva din România, pentru că toţi au ros din ea"

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, previziuni din bucătărie! "A rămas doar măduva din România, pentru că toţi au ros din ea"

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici au demonstrat de Ziua Naţională că sunt şi buni bucătari, realizând o ciorbă "politică" inedită, alături de Cătălina Porumbel.

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici, previziuni din bucătărie! "A rămas doar măduva din România, pentru că toţi au ros din ea"
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   15:08

Pentru ciorba specială de 1 Decembrie, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au folosit mai multe ingrediente pe care le-au politizat, explicând şi de ce. Nu au lipsit nici previziunile politico-culinare.

Ingrediente principale:

- oase cu măduvă - "că atât a mai rămas din România după ce au ros-o toţi"
- un ardei gras roşu, "dolofănel, frumos- care seamănă cu domnul Ciucă", 
- un morcov asemănat cu Marcel Ciolacu, pentru că "indiferent unde-l pui îşi ia gustul din toate celelalte". 
Morcovul este şi o legumă definitorie spune Mihai Voropchievici, explicând că "unde intră morcovul îndreaptă toate lucrurile"...

Legumele se taie şi se pun la fiert peste oasele cu măduvă.

Deşi avea pe masa de bucătărie o varză, Lidia Fecioru nu a folosit-o:

"Varza asta îmi aduce aminte de domnul Geoană. Nu merge la ciorba politică cu ciolan, doar în ciolan afumat cu varză. Şi atunci o să facem asta peste patru ani...", a explicat bioenergoterapeuta.

Ardeiul iute a fost asemuit cu doamna Şoşoacă, pe considerentul că pe unde ajunge face ravagii. 

Ceapa reprezintă întregul USR, "dacă începi să o cureţi îţi dă lacrimile, dacă începi să o tai rămâne un miros pe mâini, de mai iese foarte greu. Şi mi-am dat seama că se pune în tote mâncărurile..." spune Lidia. Iar Mihai completează: "Se bagă peste tot. Unde nu te aştepţi, hop şi ea!"

"Ca să nu mai vorbim cum miroase când se strică...", a concluzionat Lidia.

Sfecla roşie aduce tenta ungurească a ciorbei, leguma fiind asemuită UDMR-ului şi prin capacitatea de a-şi schimba repede culoarea, în funcţie de mediu. 

Orice ciorbă politică vrei să faci, ca să-şi schimbe culoarea pue 5% sfeclă roşie! 

Se lasă să fiarbă până în 2024.

Previziunile cu privire la gust sunt sumbre: "Va fi o apă chioară care se mănâncă în schimb cu lingură de AUR."

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Mihai Voropchievici
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close