Antena 3 Adevăruri ascunse Motivul pentru care Lidia Fecioru pune un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare

Motivul pentru care Lidia Fecioru pune un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare

de Gabriel Dano    |    19 Mai 2021   •   16:54
Motivul pentru care Lidia Fecioru pune un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în emisiunea "Adevăruri ascunse", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena 3, cum putem scăpa de energiile negative care ne înconjoară.

Lidia Fecioru spune că pentru asta avem nevoie de un ou, iar procedura durează aproximativ cinci minute.

"Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci", a spus Lidia Fecioru.

"Eu zic să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi", a completat Mihai Voropchievici.

"Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice 'dom'le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator", a adăugat Lidia Fecioru.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close