Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: ”Orice piedică care ni se pune în față este de fapt o îndârjire de a merge mai departe, un șut!”

Lidia Fecioru: ”Orice piedică care ni se pune în față este de fapt o îndârjire de a merge mai departe, un șut!”

Lidia Fecioru ne sfătuiește să schimbăm ceva în viața noastră dacă nu ne merge bine acum. Bioenergoterapeutul ne spune că orice piedică în viață ar trebui să facă mai ambițioși astfel încât să facem lucrurile mai cu forță pentru a ajunge unde ne dorim.

Lidia Fecioru: ”Orice piedică care ni se pune în față este de fapt o îndârjire de a merge mai departe, un șut!”
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   19:15

”De foarte multe ori mă uit în jurul meu la comentarii, dezbateri… Dacă ne-am lua după tot ce zic alții despre noi ar fi o fugă între un piedestal și spânzurătoare. Eu zic să mergem înainte și să ne vedem de scenariul vieții noastre pentru că nu știm cine îl scrie, dar cred că are simțul umorului foarte dezvoltat. Oamenii trebuie să înțeleagă că orice piedică care ni se pune în față este de fapt o îndârjire de a merge mai departe, e ca un șut. Dacă stai într-un loc și nu schimbi nimic la tine, la comportamentul tău, e normal că totul va merge la fel, dacă nu schimbi drumul, strategia… Eu nu înteleg de ce atotștiutorii sunt nefericiți” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close