Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Nu ai cum să schimbi nimic"

Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Nu ai cum să schimbi nimic"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici: "Nu ai cum să schimbi nimic"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2022   •   19:33

"Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi-n dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi e scris în frunte îţi e pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici

"Linia divorţului este ca un arc de cerc. Linia divorţului trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa. Nu ai cum să schimbi asta. 

Indiferent ce faci, chiar şi operaţii, nu schimbi cu nimic. Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici divort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close