Antena 3 Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici: Acestea sunt zodiile aproape imposibil de înțeles

Mihai Voropchievici: Acestea sunt zodiile aproape imposibil de înțeles

de Gabriel Dano    |    20 Mai 2021   •   16:52
Mihai Voropchievici: Acestea sunt zodiile aproape imposibil de înțeles

Mihai Voropchievici a explicat în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 18.45, la Antena 3, care sunt zodiile aproape imposibil de înțeles. Se încadrează în această categorie mai ales zodiile de apă, dar și două zodii de aer.

Iată prin ce se fac imposibil de înțeles acești nativi:

Horoscop Rac: Este una dintre zodiile de apă care își schimbă dispoziția repede. Niciodată nu spune ce îl deranjează. Ține, mocnește în el, iar majoritatea lucrurilor pe care le ține în el sunt unele probleme familiale. Toate aceste probleme trebuie să le ghicești, dau anxietate, stări depresive. Încercați să îi înțelegeți, să îi ajutați să se departajeze, să se despartă de trecut.

Horoscop Scorpion: Are o ciudățenie, nu vrea să fie înțeles, vrea să fie neplăcut, este sensibil, nu acceptă ca altul să pătrundă în universul lui. Este o armură. El ca să nu fie atăcat, atacă el prin acest mister care îl învăluie în jurul lui. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten. Să fii sigur că el te apără de toți dușmanii. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Horoscop Pești: Niciodată nu spun ce au în cap. Sunt secretoși. Sunt o zodie duală, zici că l-ai prins, dar e alunecos. Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor capul pe tine, are nevoie de ceva. E viclean. Încearcă să-l înțelegi.

Horoscop Gemeni: Sunt dualiști, trec de la o stare la alta. Caută să te relaxezi în prezența lui, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamană nu trebuie urît, trebuie nșeles, intră in jocul lui.

Horoscop Vărsător: Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar are o ciudățenie: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. E un neînțeles. Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close