Antena 3 CNN Adevăruri ascunse "Nu pierdeți oamenii importanți din viață voastră pentru cei ușor de accesat" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

"Nu pierdeți oamenii importanți din viață voastră pentru cei ușor de accesat" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, din nou, în cadrul rubricii Pilda zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, câteva mostre de înţelepciune şi umor.

"Nu pierdeți oamenii importanți din viață voastră pentru cei ușor de accesat" | Pilda zilei, cu Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2022   •   21:02

Se spune așa: ca să acumulezi cunoștințe, în fiecare zi trebuie să adaugi câte ceva. Ca să adaugi inteligență, sau să fii acel om cu multe sfaturi, mai înțelept, în fiecare zi trebuie să lași câte ceva. Să te debarasezi de câte ceva. Că numai așa devii înțelept, te debarasezi de unele lucruri.

Se spune: "Mi-e indiferent dacă paharul e gol sau plin. Mie mi-e important ce e în pahar. Că e pe jumătate, nu contează."

Nu pierdeți oamenii importanți din viața voastră pentru cei ușor de accesat. Nu dați oamenii valoroși, doar pentru că ați găsit pe cineva ușor de accesat. Femeile sunt precum merele pe pom. Bărbații nu au curaj să urce în pom până în vârf și să își culeagă cel mai frumos măr de acolo.

Dar stă jos și zice "ia uite asta de pe jos ce frumos e", ia o gură și îl aruncă. Ajunge pe o creangă mai de jos, zice "pot să îmi culeg de aici, ce să mă mai cațăr până în vârf". Așa e în viață. Pentru a te duce să obții ce e mai bun trebuie să lupți. Și dacă tu nu ești în stare să îți stăpânești mintea, înseamnă că nu poți să stăpânești nimic.

×
Subiecte în articol: pilda zilei Lidia Fecioru
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close