Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretele psihicului, cu Lidia Fecioru. De ce 40% dintre oameni nu-şi găsesc dragostea

Secretele psihicului, cu Lidia Fecioru. De ce 40% dintre oameni nu-şi găsesc dragostea

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a explicat în emisiunea Adevăruri Ascunde care sunt secretele psihicului uman şi de ce 40% dintre oameni nu-şi găsesc niciodată dragostea.

Secretele psihicului, cu Lidia Fecioru. De ce 40% dintre oameni nu-şi găsesc dragostea
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Ian 2022   •   23:31

Se spune că, practic, omul este cea mai superioară ființă, dar omul rămâne totuși un mister atât pentru el cat şi pentru psihologi.

Sunt doi psihologi mari care ne spun că totuși fericirea ține de bani și de numărul lor. Mai exact, de cât de corect îi cheltui. În cele din urmă, concluzia celor doi psihologi a fost că lucrurile făcute cu greu te fac fericit.

Cât se chinuie oamenii să își cumpere o casă și sunt fericiți sau o mașină sau și o haină că sunt mulţi oameni care muncesc mult şi pentru o haină.

1. Sunt lucruri pe care ni le putem cumpăra cu bani și asta înseamnă că este fericire pe care o putem cumpăra cu bani.

2. Nu este niciodată recomandabil să începem o zi de muncă la ora 10:00 deoarece atunci scade potențialul și productivitatea muncii.

3. Ora potrivită pentru începerea serviciului este la ora 7:00.

4. Calea directă de către fericire este să te înconjori de oameni fericiți, altfel te încarci cu emoții pozitive și toată ziua ta merge frumos pentru că acești oameni îți transmit și emoții pozitive și ție și persoanelor din jur.

5. Muzica este capabilă să formeze componentă emoțională a oricărui eveniment. De aceea spunem noi de fiecare dată când mergem la nuntă că tonul face muzica și muzica face nunta. Trebuie să ascultăm muzică care ne dă o stare emoțională bună.

6. Dacă cunoști mai multe limbi atunci când vrei să te gândești la ceva gândeste-te într-o limbă străină pentru că asta reduce automatizarea și procesul de gândire și include şi logică. Deciziile în acest caz pot fi luate mai corect.

7. Se spune că mirosul este unul dintre cele mai eficiente declanșatoare ale amintirilor. Şi gustul și mirosul, dar mirosul îndeosebi, de aceea spunem că acesta este mirosul copilăriei mele.

8. Vârful dezvoltării memoriei este vârsta de 19-20 de ani și se dezvoltă cam până la 25, dar după 50 de ani începe să se estompeze. După această vârstă trebuie să ne antrenăm memoria şi mintea ca să le menținem în funcţie.

9. Oamenii care s-au născut într-o perioadă grea, sau  o stare de criză, într-o situație de urgență și se cunosc atunci au șanse să rămână împreună toată viața lor pentru că relația devine foarte puternică.

10. Mulți oameni se îndrăgostesc tocmai de acele persoane care seamănă cu părinții lor, lucru care se face subconștient. Dacă este o fată obligatoriu îşi va căuta un bărbat care seamănă cu tatăl ei atât la caracter cât și vizual și invers bărbații caută acele femei care seamănă într-un în fel ca mama lor.

11. Se spune că romantismul relație durează doar un an de zile apoi intră în joc alte procese

12. Se spune că 40% din oameni nu își vor găsi iubirea niciodată pentru că că se angajează în căsătorii logice, socotite

13. Şi în final,concluzia acestor doi psihologi a fost că bărbații mint mai mult decât femeile.

 

×
Subiecte în articol: secretele psihicului Lidia Fecioru
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close