Antena 3 CNN Alegeri europarlamentare 2024 Liderii PSD și PNL au depus la BEC lista candidaților la europarlamentare. Nicolae Ciucă: "Un angajament al celor două partide pentru România"

Liderii PSD și PNL au depus la BEC lista candidaților la europarlamentare. Nicolae Ciucă: "Un angajament al celor două partide pentru România"

Nicolae Ciucă a vorbit la sediul Biroului Electoral Central, unde a fost depusă lista comună a candidaților pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   11:17

PNL și PSD au depus lista candidaților la europarlamentare. Liderii alianței PSD-PNL au făcut declarații de la sediul BEC.

Cele două partide care au decis să meargă împreună  la alegerile de pe 9 iunie i-au pus în capul listei pe Mihai Tudose și Rareș Bogdan.

"Este o echipă pe care am asumat-o împreună, astfel incat sa ne ducem la capat angajamentul sa continuam cu aceeași responsabilitate stabilitatea guvernarii. 

Această echipă are misiune de a merge la Bruxelles nu pentru partidul liberal, nu pentru social, are misiunea de a merge pentru România.

Vom face tot ce ne ține în putință pentru ca să continuăm acest proces de dezvoltare cu fonduri europene.

Bani cu care vom continua să dezvoltăm comunitățile locale, să putem să realizăm infrastructura rutieră, feroviară, să putem să îmbunătățim cele două obiective pe care fiecare dintre partide au promis că le vor avea pe lista de priorități și anume domeniul Educației și Sănătății.

Am mare încredere în acest demers și sunt convins că și cetățenii văd în această listă comună un angajament al celor două partide pentru România", a declarat Nicolae Ciucă.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat despre numărul femeilor de pe listele alianței PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare.

"Avem o creștere, nu este creșterea pe care am dorit-o, s-a făcut un pas înainte, acestea au fost propunerile făcute de la filiale, de la filiale s-a ajuns la regiune. Am reușit să avem doamne de la ambele partide pe locurile eligibile”, a declarat Nicolae Ciucă.

Pe primele 10 poziții ale listei comune PSD-PNL sunt Gabriela Firea, Maria Grapini și Adina Vălean.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close