Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Nicuşor Dan, apostrofat ia ieșirea de la vot: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!” - VIDEO

Nicuşor Dan, apostrofat ia ieșirea de la vot: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!” - VIDEO

Nicușor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, a venit duminică dimineaţa la vot împreună cu fiica şi soţia. La ieşirea din secţia de votare a declarat că a votat "cu sete" şi a îndemnat bucureştenii să participe la vot.

Nicuşor Dan, apostrofat ia ieșirea de la vot: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!” - VIDEO
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2020   •   10:05

Nicușor Dan, candidatul independent susţinut de alianţa PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, a declarat că şi-a exprimat votul "cu sete".

Candidatul la fotoliul de primar al Capitalei invită bucureştenii să voteze pentru ca Bucureştiul să devină un oraş mai bun. 

La ieșirea de la vot, un cetățean care aștepta să voteze l-a apostrofat pe Nicușor Dan spunându-i: ”să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!”.

„Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de dezvolte apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare”, a spus Nicușor Dan, după ce a votat.

„Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta. Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a mai precizat candidatul PNL-USR-PLUS.

„De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot, să iasă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, iar votul este mai lent decât în condiții normale. Îi invit să dea un vot util, să facă din București un oraș pe care îl merită”, a încheiat Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale Nicușor Dan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close