x close

Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Anunțul făcut de Ludovic Orban

23 Mai 2020   •   21:52
Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Anunțul făcut de Ludovic Orban Hepta

Ludovic Orban a anunțat că cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie.

„După evaluările făcute de epidemiologi, cel mai probabil în lunile iulie- august vom avea o reducere foarte mare a numărului de cazuri, dacă respectăm regulile și văd că românii sunt serioși. De asemenea, a scăzut numărul de îmbolnăviri sub 200. Pentru a face o campanie electorală, ai nevoie ca nivelul epidemiei să fie foarte scăzut și de o perioadă de timp pentru campanie.

Cel mai bun moment pentru locale ar fi sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Estimările privind valul al doilea este 15 octombrie – 1 noiembrie. Cam asta este pentru locale.

În ce privește alegerile parlamentare, acestea trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, trebuie pus în legătură cu finalul mandatului actualului Parlament. Cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru parlamentare. Trebuie să vedem cât de puternică este epidemia și dacă va permite organizarea unei campanii”, a spus Ludovic Orban, la RTV.

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban alegeri locale
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati