Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Anunțul făcut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat că cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie.

Alegerile locale ar putea fi organizate în septembrie. Anunțul făcut de Ludovic Orban
Sursa foto: Hepta
23 Mai 2020   •   21:52

„După evaluările făcute de epidemiologi, cel mai probabil în lunile iulie- august vom avea o reducere foarte mare a numărului de cazuri, dacă respectăm regulile și văd că românii sunt serioși. De asemenea, a scăzut numărul de îmbolnăviri sub 200. Pentru a face o campanie electorală, ai nevoie ca nivelul epidemiei să fie foarte scăzut și de o perioadă de timp pentru campanie.

Cel mai bun moment pentru locale ar fi sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Estimările privind valul al doilea este 15 octombrie – 1 noiembrie. Cam asta este pentru locale.

În ce privește alegerile parlamentare, acestea trebuie organizate în 6 decembrie cel mai devreme, trebuie pus în legătură cu finalul mandatului actualului Parlament. Cea mai probabilă dată este 6 decembrie pentru parlamentare. Trebuie să vedem cât de puternică este epidemia și dacă va permite organizarea unei campanii”, a spus Ludovic Orban, la RTV.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban alegeri locale
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close