Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Antena3.ro vă prezintă harta interactivă a alegerilor locale din 2020

Antena3.ro vă prezintă harta interactivă a alegerilor locale din 2020

Proiect uriaş demarat de site-ul antena3.ro pentru ziua alegerilor locale. O hartă interactivă va arăta la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului în toate localităţile din ţară. Până atunci, puteţi consulta pe antena3.ro, la secţiunea alegeri locale, cine sunt candidaţii atât la primării şi consilii locale, cât şi la consiliile judeţene. Statistica arată date interesante, despre care ne vorbeşte colegul nostru, Marius Ioniţă.

Antena3.ro vă prezintă harta interactivă a alegerilor locale din 2020
de Iulia Gorgorin    |    23 Sep 2020   •   18:15

Pe site-ul antena3.ro veţi putea găsi Harta Interactivă a alegerilor locale din 2020. Cu un singur click pe judeţul dorit puteţi afla care sunt toţi candidatii pentru funcţiile de primari din oraşe, dar şi pentru funcţia de presedinte de consiliu judetean.

De exemplu, dacă daţi un click pe Bucureşti, îi veţi putea vedea pe toţi cei care se află în cursa pentru funcţia de Primar General al Capitalei, dar şi partidul din care fac parte. Aici îi avem pe actualul edil, Gabriela Firea, pe candidatul suţinut de PNL şi USR PLUS Nicușor Dan şi pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, puţin mai jos aveţi lista candidaţilor pentru primăriile de sector. Acelaşi lucru se va întâmpla şi dacă daţi un click, de exemplu, pe judeţul Cluj. După cum puteţi vedea, printre candidaţii pentru Primăria Cluj-Napoca se numără Emil Boc, Emanuel Ungureanu şi pe Valentin Cuibus.

În plus, puteţi consulta şi lista cadidaţiilor care se luptă pentru funcţia de Preşedinte al Consililui Judeţean.

Totodată, dumincă veţi putea urmări date precum prezenţa românilor la vot, iar în noaptea alegerilor veţi afla în timp real cine sunt primarii din fiecare oraş al Romaniei şi cine vor fi, pentru următorii 4 ani, preşedintii consiliilor judetene, dar şi procentele pe care le-a obţinut fiecare partid.

Toate aceste informaţii le găsiţi dacă accesaţi site-ul antena3.ro şi intraţi pe secţiunea ALEGERI LOCALE 2020.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close