Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Asfalt care se rupe cu mâna, turnat de primar ca să fure ochii alegătorilor, într-un sat din Alba

Asfalt care se rupe cu mâna, turnat de primar ca să fure ochii alegătorilor, într-un sat din Alba

În prag de alegeri locale, o stradă dintr-o comună din Alba a fost modernizată de primar, ca să fure ochii alegătorilor. Doar că bitumul proaspăt turnat este atât de moale încât poate fi ridicat sau făcut bucăți cu mâna și poți înfinge chiar şi o nucă în el.

Asfalt care se rupe cu mâna, turnat de primar ca să fure ochii alegătorilor, într-un sat din Alba
Sursa foto: Sursa foto: Alba24.ro
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2020   •   07:45

Strada cunoscută de localnici ca și ”Calea Chietrei” din satul Deal, comuna Câlnic, judeţul Alba a fost proaspăt asfaltată pe o lungime de 600 de metri.

Toată lucrarea a costat aproximativ 270.000 RON, bani de la Consiliul Județean Alba şi s-a realizat cu o firmă din Sebeș.

Potrivit datelor de la primărie, lucrările s-au încheiat pe data de 9 septembrie a acestei luni, chiar în plină campanie electorală.

Zilele trecute însă, un localnic a filmat asfaltul care, culmea, este atât de maleabil încât poate fi ridicat, rupt sau făcut bucăți cu mâna. Mai mult, bărbatul s-a filmat cum înfinge o nucă în bitumul de proastă calitate, notează alba24.ro.

Potrivit primarului, stratul turnat în urmă cu două săptămâni are 5 centimetri grosime. Edilul a spus că asfaltul turnat nu este cel final, ci este doar un strat de binder (strat de beton asfaltic folosit ca strat de legătură între fundația unui drum și stratul de uzură) și că săptămâna viitoare va fi turnat și stratul de uzură.

Întrebat de ce a început asfaltarea chiar în luna septembrie, lună în care au loc alegerile locale, primarul a declarat că lucrarea nu are legatură cu scutinul de duminică şi susţine că abia acum a primit fondurile necesare.

Ioan Oancea este primar din partea PNL și candidează pentru un nou mandat la cârma comunei Câlnic.

×
Subiecte în articol: asfalt primar localnici
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close