Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 BEC cere tranșarea situațiilor pe sectoare, până astăzi la ora 15:00

BEC cere tranșarea situațiilor pe sectoare, până astăzi la ora 15:00

Biroul Electoral Central a dat ultimatium Biroului Electoral București să tranșeze astăzi situațiile de la Sectorul 1 și Sectorul 5. Termenul limită este astăzi, la ora 15:00. 

BEC cere tranșarea situațiilor pe sectoare, până astăzi la ora 15:00
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    04 Oct 2020   •   08:20

Ultimatumul a fost dat având în vedere ultima săptămână estrem de agitată, fiindcă astăzi se împlinește exact o săptămână de la  alegerile din 27 septembrie. Cei de la BEC își doresc așadar să se termine discuțiile și să aibă un rezultat final. 

La Sectorul 1, în prima fază Clotilde Armand a ieșit ca fiind învingătoare însă au fost depuse ulterior nenumărate plângeri și anchete deschise, în urma înregistrărilor apărute în spațiul public, în care se observă cum mai mulți oameni intră în sala cu sacuri în toiul nopții și fură un sac. 

Rezultatele finale sunt așadar așteptate astăzi, până în ora 15:00. 

BEC cere tranșarea situațiilor pe sectoare, până astăzi la ora 15:00

Scandalul fraudării voturilor continuă

Trei comune, dar și un oraș își vor alege din nou primarii într-o săptămănă. Este vorba despre comuna Rebra, din județul Bistrița Năsăud, Orțișoara, județul Timiș și comuna Balci din județul Teleorman.

De asemenea, BEC a luat decizia de anulare a alegerilor din orașul Moldova Noua, județul Caraș-Severin, după plângerea făcută de PNL, care a reclamat fraudarea scrutinului. 

×
Subiecte în articol: BEC sectorul 1
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close