Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Candidat acuzat că își trolează rivalul de pe un telefon primit de la acesta: "Îl somez să mi-l returneze"

Candidat acuzat că își trolează rivalul de pe un telefon primit de la acesta: "Îl somez să mi-l returneze"

Un candidat la Primăria Rădăuți-Prut (Botoșani) este acuzat de un rival că îl trolează pe rețelele sociale chiar de pe un telefon pe care l-a primit de la acesta.

Candidat acuzat că își trolează rivalul de pe un telefon primit de la acesta: "Îl somez să mi-l returneze"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    25 Aug 2020   •   19:50

Candidat la Consiliul Județean Botoșani, Tiberiu Nichiteanu, unul dintre cei mai mari fermieri din județul Botoșani, cu aproximativ 1.300 hectare de teren agricol, a reclamat, într-o postare pe Facebook, că un rival la alegerile locale, de la un alt partid politic, îl trolează chiar de pe un telefon pe care i l-ar fi dat.

"Este un candidat cu barbă la Primărie care îmi face familia în fel și chip pe aici. Eu îi aduc aminte că postează de pe un telefon primit de la mine și martori îmi sunt mai mulți angajați. Il somez să mi-l returneze", a scris Tiberiu Nichiteanu într-o postare pe Facebook.

TIberi Nichiteanu este fiul primarului din Rădăuți-Prut, Viorel Nichiteanu, și administrator al firmei Nicvitib SRL, firmă care are o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Rădăuți-Prut Botoșani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close