Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a câștigat Primăria Sectorului 5: "Necuraților, plecați acasă!"

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a câștigat Primăria Sectorului 5: "Necuraților, plecați acasă!"

Cristian Popescu Piedone (PPU-SL), noul primar al Sectorului 5, a avut un mesaj virulent, într-o postare pe Facebook, după aflarea primelor rezultate la alegerile locale.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce a câștigat Primăria Sectorului 5: "Necuraților, plecați acasă!"
Sursa foto: Facebook / Cristian Popescu Piedone
de Alin Tarnovschi    |    28 Sep 2020   •   11:30

"Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!

În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!

Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close