Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Din televiziune în politică: Elena Lasconi (USR-PLUS) a câştigat Primăria Câmpulung Muscel. Primele declaraţii

Din televiziune în politică: Elena Lasconi (USR-PLUS) a câştigat Primăria Câmpulung Muscel. Primele declaraţii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a câştigat detaşat Primăria Câmpulung Muscel. Ea s-a impus în fața candidatului PSD Liviu Țâroiu, primarul în funcție, și a liberalului Nicolae Zaharia.

Din televiziune în politică: Elena Lasconi (USR-PLUS) a câştigat Primăria Câmpulung Muscel. Primele declaraţii
de Dana Musceleanu    |    28 Sep 2020   •   10:15

Elena Lasconi s-a impus în 17 din cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre voturi.  

Noul primar a ieșit în piața centrală a orașului și a sărbătorit victoria alături de simpatizanții care au aclamat îndelung. Explozia de entuziasm a locuitorilor din Câmpulung a fost transmisă live pe pagina de Facebook a Elenei Lasconi. „De astăzi Primăria e a voastră”, a scris fosta jurnalistă.

Elena Lasconi, primele declaraţii după ce a câştigat alegerile

Elena Lasconi susţine că a căştigat deoarece iubeşte oamenii şi nu a avut "un discurs politic".

"Au vazut ca nu am un discurs politic, ca sunt un om autentic. Secretul este sa iubesti oamenii. Am intrat in politica pentru a o folosi ca un instrument de a ajuta oamenii si de a face lucruri bune in orasul asta pe care il iubesc. O sa se intample lucruri extraordinare aici. Imi doresc sa fiu un exemplu pentru oamenii cinstiti. Intr-o sectie in care s-a votat de 30 de ani PSD am castigat cu peste 70%, iar primarul in functie a luat 4%. Nu suntem nascuti ca sa purtam razboaie. Nu sunt o idealista, sunt un om foarte pragramtic. Vechea clasa politica a angajat consultanti, dar nimic nu ne-a stat in cale. Oamenii au inteles ca nu mai merge si asa."

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (...) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, mai declarase anterior Elena Lasconi.



 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close