Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Dosar penal pentru 15 lei! Situație inedită la o secţie de vot din Cernavodă

Dosar penal pentru 15 lei! Situație inedită la o secţie de vot din Cernavodă

Situaţie inedită la Cernavodă. Un membru al comisiei dintr-o secţie de votare i-a oferit o sumă de bani unui cetăţean venit să voteze. A izbucnit scandalul, a venit poliţia, iar ce a ieşit la iveală i-a lăsat mască pe toţi. Nu era mită electorală.

Dosar penal pentru 15 lei! Situație inedită la o secţie de vot din Cernavodă
de Dana Musceleanu    |    27 Sep 2020   •   14:45

Dis-de-dimineaţă, la secţia de votare nr. 275 din Cernavodă a izbucnit scandalul. În jurul orei 8:20, oamenii de ordine din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la o posibilă infracţiune. Un membru al comisiei din secția de votare era acuzat de cei prezenţi că ar fi oferit o suma de bani unei persoane care și-a exercitat dreptul de vot.

După ce poliţiştii i-au audiat pe cei implicaţi, adevărul demn de tot râsul a ieşit la iveală. Membrul comisiei în cauză ar fi datorat 15 lei persoanei bănuite că ar fi luat mită electorală. Cum cei doi s-au întâlnit accidental în incinta secției de votare, au profitat de moment ca să-şi închidă balanţa de plăţi. N-a fost totuşi deloc o idee inspirată.

Chiar dacă intenţia acţiunii nu a fost legată de alegeri, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

 

 

×
Subiecte în articol: Cernavoda
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close