Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Gabriela Firea, după vot: "Tinerii nu vor câinii nimănui la Primărie"

Gabriela Firea, după vot: "Tinerii nu vor câinii nimănui la Primărie"

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminică dimineaţa, că a votat la alegerile locale 2020 cu gândul la "toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, adulţii şi bunicii noştri". După vot nu a scăpat ocazia de a-şi ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe reţelele de socializare.

Gabriela Firea, după vot: "Tinerii nu vor câinii nimănui la Primărie"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2020   •   11:06

În campania electorală, cei doi rivali candidaţi la alegerile locale 2020, la fotoliul de primar al Capitalei, Gabriela Firea, primar general şi candidat al PSD respectiv Nicuşor Dan candidat independent susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL şi-au adresat mesaje dure care continuă şi după votul de duminică dimineaţa.

La ieşirea din secţia de votare, Nicuşor Dan a declarat că a votat „cu sete” și i-a invitat pe bucureșteni la vot, ca să aleagă între „decență și superficialitate fudulă”.

În paralel, după vot, Gabriela Firea a postat un mesaj la fel de dur, pe Facebook, punând accent pe ce vor tinerii şi seniorii bucureşteni.

“Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si suflet pentru oameni. Tinerii si seniorii vor bunastare, nu austeritate!

Toti oamenii vor investitii in spitale si NU inchiderea lor, investitii in transport si NU scumpirea biletelor de calatorie, sprijin pentru femei, copii si bolnavi cronici. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi si sa urle si-n ultima clipa cu toata URA si SETEA DE BANI!!”, a încheiat Gabriela Firea mesajul pe Facebook

Potrivit Mediafax, în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei sunt 18 candidaţi. În total cu cei de la sectoare sunt peste 100 de candidaţi.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close