Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Gafă uriașă a unei candidate USR: A uitat în ce oraș candidează pentru funcția de primar

Gafă uriașă a unei candidate USR: A uitat în ce oraș candidează pentru funcția de primar

Gafă de proporții a candidatei USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii. Când a depus dosarul de candidatură, Daniela Dolha a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda, un alt oraș din județul Cluj.

Gafă uriașă a unei candidate USR: A uitat în ce oraș candidează pentru funcția de primar
Sursa foto: sursa: turdanews.net
de Dan Gabor    |    20 Aug 2020   •   21:55

Între Campia Turzii și Turda sunt circa 10 kilometri -  primul oraș are în jur de 22.000 de locuitori, în timp ce celălalt, aprope 50.000. Presa locală scrie că în dosarul său propunerea de candidatură la alegerile locale din 27 septembrie 2020 este pentru funcția de edil al municipiului Turda!

Cei de la PNL Câmpia Turzii au depus o contestație privind legalitatea candidatorii Danielei Dolha.

”La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USRPLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii.

Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită ”respingerea acestei candidaturi”, potrivit Turda News.

USR PLUS Câmpia Turzii spune că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei formațiunii lor.

”În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetență, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul administrativ. Erorile domniilor voastre în cheltuirea banului public sunt pe finalul documentării și unele arată că foarte probabil veți vizita si Judecătoria Turda si Tribunalul Cluj”, au transmis liberalii.

 

×
Subiecte în articol: PNL USR Daniela Dolha
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close