Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după victoria clară de la Craiova

Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după victoria clară de la Craiova

Lia Olguța Vasilescu a explicat, duminică, la Sinteza zilei, de ce crede că a câștigat detașat Primăria Craiovei. Aceasta a subliniat că după înfrângerile de la ultimele alegeri, acum PSD a câștigat pe lângă mandatul de primar și pe cele de la Consliliul Local și Consiliul Județean.

Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după victoria clară de la Craiova
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    27 Sep 2020   •   21:57

"N-aș spune că suntem înfrânți pentru că noi am reușit să recâștigăm Craiova după ce ultimele două dăți, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc și la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Și la primar, și la președintele Consiliului Județean. Colegul meu Cosmin Vasile este deja cu mandatul în buzunar", a spus Lia Olguța Vasilescu.

Cât despre înfrângerea Gabrielei Forea la București, aceasta a spus:

"Cred că va trebui să-l punem pe domnul Dâncu să facă un studiu din care să aflăm de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente pe Craiova pentru că mi s-a reproșat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câștigat alegerile cu 60%  am preferat să plec în parlament.

Este foarte adevărat că între timp am reușit să câștigăm pentru Craiova drumul expres Pitești - Craiova, ca să nu mai vorbim de realizările din mandatul meu de ministru. Dar, a contat foare mult pentru alegători această greșeală. Nu am de gând să o mai repet. În următorii 4 ani voi rămâne primarul Craiovei", a subliniat Lia Olguța Vasilescu.

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close