Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Lista candidaţilor PSD la sectoare. Surpriză majoră: pe cine propune PSD la sectorul 2. Anunţul făcut de Gabriela Firea

Lista candidaţilor PSD la sectoare. Surpriză majoră: pe cine propune PSD la sectorul 2. Anunţul făcut de Gabriela Firea

ALEGERI LOCALE 2020. Lista candidaţilor PSD pentru primăriile de sector este gata. Surpriza este la sectorul 2, unde va candida Dan Cristian Popescu, fost liberal, a anunţat, sâmbătă, Gabriela Firea.

Lista candidaţilor PSD la sectoare. Surpriză majoră: pe cine propune PSD la sectorul 2. Anunţul făcut de Gabriela Firea
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    08 Aug 2020   •   14:30

ALEGERI LOCALE 2020. Până în urmă cu câteva săptămâni, Dan Cristian Popescu era tot candidat la sectorul 2, dar din partea PNL, nu PSD. Cei din PNL au renunţat, însă, la actualul viceprimar de la sectorul 2, pentru că a fost o condiţie pusă de cei de la USR.

ALEGERI LOCALE 2020. Pentru a face o alianţă electorală la nivelul Municipiului Bucureşti, cei de la USR au cerut ca liberalii să renunţe la candidatul lor, Dan Cristian Popescu, cel care era considerat favorit în această cursă, cu cele mai mari şanse să câştige primăria, având în vedere că Popescu este viceprimar, iar actualul primar, candidatul PSD din 2016, nu-şi doreşte să mai candideze pentru un nou mandat.

PSD l-a lăsat pe Onţanu pentru Dan Cristian Popescu

ALEGERI LOCALE 2020. După această decizie a liberalilor, social-democraţii iniţial au decis să-l susţină pe Neculai Onţanu pentru Primăria sectolui 2, candidatul PPS-UL, însă în ultimele zile au existat mai multe negocieri între Gabriela Firea şi conducerea PSD, pentru Dan Cristian Popescu. 

ALEGERI LOCALE 2020. În cele din urmă, social-democraţii au decis să-l susţină pe acesta pentru a câştiga Primăria 2 şi, prin urmare, fostul candidat al PNL va candida acum tot pentru sectorul 2, dar pe lista PSD.

ALEGERI LOCALE 2020. Candidaţii PSD în Bucureşti

Sector 1 - Daniel Tudorache
Sector 2 - Dan Cristian Popescu
Sector 3 - Aurelian Bădulescu
Sector 4 - Daniel Băluţă
Sector 5 - Daniel Florea
Sector 6 - Gabriel Mutu
 

×
Subiecte în articol: dan cristian popescu primarii sectoare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close