Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Locații inedite de vot în Satu Mare: la bar, în containere ori la căminul de bătrâni. În alte patru localităţi se votează în casele unor săteni

Locații inedite de vot în Satu Mare: la bar, în containere ori la căminul de bătrâni. În alte patru localităţi se votează în casele unor săteni

În lipsă de spaţiu şi în absenţa unei intedicţii exprese a legii, autoritățile din Satu Mare au fost nevoite să improvizeze secții de votare în locații inedite. S-a ajuns astfel în situaţia ca oaemenii să voteze la bar, în containere şi chiar la căminul de bătrâni.

Locații inedite de vot în Satu Mare: la bar, în containere ori la căminul de bătrâni. În alte patru localităţi se votează în casele unor săteni
Sursa foto: presasm.ro
de Dana Musceleanu    |    27 Sep 2020   •   13:16

În satul Rădulești posibil ca prezenţa la vot să fie stimulată de faptul că se poate vota la bar.  În locaţia respectivă funţionează de altfel şi un magazin alimentar, scrie Presa SM.

În satul Gelu, o secție de votare a fost amenajată în căminul de bătrâni, unde de altfel nu este deloc recomandat afluxul de persoane în plină pandemie.

În satele Prilog Vii, Micula și Agriș situaţia e şi mai interesantă. Oamenii își vor exprima opțiunea de vot în casele unor localnici care şi-au pus locuinţele la dispoziția Autorității electorale Permanente.

În Negrești-Oaș două secții de votare au fost amenajate în containere, autorităţile negăsind altă opţiune mai confortabilă.

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close