Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Președintele PSD, Marcel Ciolacu, vizită în comunele din Iași: "Realizări palpabile, nu promisiuni"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, vizită în comunele din Iași: "Realizări palpabile, nu promisiuni"

Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa a dat startul lucrărilor unui drum inter-judeţean pe raza comunei Rediu. Aflându-se în campanie electorală, Marcel Ciolacu a venit la Iași și l-a lăudat pe Maricel Popa pentru că a atras fonduri europene şi a putut demara asfaltarea drumului Iaşi-Suceava.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, vizită în comunele din Iași: "Realizări palpabile, nu promisiuni"
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   12:15

"Când mă uit la realizările domnului Maricel Popa, îmi vine să fiu ieșean. Realizări palpabile, nu promisiuni, nu că vom face. Lucruri care trebuiesc continuate", a declarat Marcel Ciolacu.

Aceştia au avut ca obiectiv de vizitare trei comune ale Iaşului: Breazu, Ciurea şi Holboca. În fiecare dintre acestea, primarii celor trei comune s-au lăudat cu realizarile lor. Primarul Cătălin Lupu din comuna Ciurea i-a arătat președintelui social democrat parcul din localitate, nu înainte de a face o baie de mulțime.

Marcel Ciolacu a facut cunoștință cu echipa PSD de la Holboca, cu Flavius Gabriel Cotea, candidat la Primăria Holboca. Președintele PSD a salutat pensionarii prezenți și a fost invitat să joace table cu aceștia.

Marcel Ciolacu spune că deschiderea şcolilor a fost o acțiune electorală. A adăugat că în România, 800.000 de copii nu acces la internet. Deci, varianta cursurilor on-line nu este fezabilă.

Referitor la faptul că nici acum spitalul nu poate primi pacienţi din cauza lipsei avizului de la mediu, Marcel Ciolacu a facut apel în calitate de coleg la Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, să elibereze cât mai repede avizul pentru ca spitalul să poată funcţiona şi să poată prelua pacienţi covid.

Vizita delegaţiei PSD s-a terminat la Spitalul Mobil de la Letcani unde au vizitat unitatea medicală.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close