Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Propunere-șoc pentru Consiliul Județean Timiș! Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

Propunere-șoc pentru Consiliul Județean Timiș! Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

Un condamnat la închisoare pentru că a tăiat cu sabia mai mulți oameni într-un bar este pe loc eligibil pe lista de candidați PNL la Consiliul Județean Timiș.

Propunere-șoc pentru Consiliul Județean Timiș! Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL
de Silvia Țigănilă    |    18 Aug 2020   •   17:30

Este vorba despre Călin Roman, fiul fostului primar din Deta, cel care a fost acum 9 ani protagonistul scandalului în urma căruia șeful Poliției Române a fost demis.

Călin Roman, fiul primarului din Deta, a făcut închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri și alte violențe.

Împreună cu fratele său a înjunghiat cu sabia două persoane într-un bar. Se întâmpla în 2011.

Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

Călin Roman a fost condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare de șapte ani după un scandal petrecut într-un bar din centrul Detei. Un an mai târziu, Călin Roman a fost din nou trimis în judecată pentru deținerea ilegală a unei arme.

Călin Roman a fost condamnat, în final, la doi ani și două luni de închisoare după ce i-au fost contopite ambele pedepse și a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara.

×
Subiecte în articol: Călin Roman Deta inchisoare
Parteneri
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția pentru PET-uri
x close