Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 PSD a câștigat alegerile locale deja la trei primării. Actualii primari sunt singurii care candidează

PSD a câștigat alegerile locale deja la trei primării. Actualii primari sunt singurii care candidează

PSD are ca şi câştigate trei primării în judeţul Buzău. Este vorba despre comunele Chilii, Bisoca şi Valea Salciei, unde actualii primari sunt singurii care candidează pentru un nou mandat pe posturile pe care deja le ocupă.

PSD a câștigat alegerile locale deja la trei primării. Actualii primari sunt singurii care candidează
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2020   •   20:15

Marian Muşat, care este de ani buni şi preşedinte al filialei buzoiene al Asociaţiei Comunelor din România, a susţinut în urmă cu patru ani, când s-a confruntat pentru a doua oară cu situaţia de a candida singur, că în comunele unde nu există decât un singur candidat nu ar mai trebui organizate alegeri, făcându-se astfel economii substanţiale dat fiind că un singur vot valabil exprimat ar fi suficient pentru ocupare funcţiei.

În comuna Chilii, Sorin Zaman ocupă funcţia de primar din anul 2018, iar în Bisoca, Florin Stemate intră în cursa pentru al doilea mandat din partea PSD Buzău după ce în 2016 a câştigat mandatul de primar ca independent, scrie news.ro.

Nu este pentru prima dată când PSD Buzău îşi adjudecă primării încă dinainte de ziua votului. Şi în anul 2016 au fost înregistrate două astfel de cazuri în comunele Valea Salciei unde a fost ales primar Marian Muşat şi în comuna Pănătău unde a fost ales Nicolae Stoica.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close