Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 PSD a lansat candidații pentru Capitală, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: "Arătați oamenilor de ce sunteți în stare"

PSD a lansat candidații pentru Capitală, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: "Arătați oamenilor de ce sunteți în stare"

PSD a lansat candidații pentru alegerile locale privind Capitala. S-au făcut mici schimbări făcute în anumite sectoare. Se păstrează linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

PSD a lansat candidații pentru Capitală, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: "Arătați oamenilor de ce sunteți în stare"
de Mirabela Vasile    |    16 Aug 2020   •   20:15

”Am alături de mine cea mai puternică echipă a PSD, echipa care va câștiga alegerile locale în București. Este o echipă coordonată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, o echipă de profesioniști, de oameni integrii, competenți, cu o vastă experiență administrativă și chiar politică.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Guvernul PNL aruncă responsabilitatea la autoritățile locale

”Ei reprezintă siguranța că București va fi în continuare capitala îndreptată cu privirea către viitor. Îi cunoașteți pe toți, cel puțin în ultimile luni au fost alături de bucureșteni în lupta cu pandemia, după ce Guvernul a mutat toată responsabilitatea gestionării pandemiei către autoritățile locale.

Mai nou, doresc să facă același lucru și cu redeschiderea școlilor, pentru că nu găsesc soluții și sunt incopetenți. Cu siguranță, singura echipă profesionistă care va găsi soluțiile cele mai corecte va fi o echipă cu experiență, respectiv echipa PSD și sub nicio formă o echipă hibrid însăilată la vila Lac 1 PNL-USR, pentru interesele de partid. Sunt niște aranjamente mici și de partid.”, a adăugat liderul PSD.

Cine sunt social-democrații care candidează pentru sectoarele Capitalei

”Susțin întrreaga echipă, o susțin pe Gabriela Firea, îl susțin pe domnul Tudorache, primarul Sectorului 1, îl susțin pe Cristi Popescu, vice-priamrul Sectorului 2, îl susțin pe domnul Aurelian Bădulescu vice-priamrul Capitalei, pe Daniel Băluță, primarul sectorului 4, pe Daniel Florea, primarul sectorului 5 și nu în ultimul rând pe prietenul și colegul meu, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

Vă doresc succes. Întreaga echipă a PSD e alături de voi și vreau încă odată să le arătați oamenilor de ce sunteți în stare”, a conchis Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: PSD Capitală Marcel Ciolacu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close