Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Recorduri la vot în zonele rurale. Localitățile unde participarea a depășit cu mult 100%

Recorduri la vot în zonele rurale. Localitățile unde participarea a depășit cu mult 100%

Localitatea Petru Rareș (județul Giurgiu) înregistra, la jumătatea zilei de vot, o prezență la urne de aproape 130 %, relatează presa din județ.

Recorduri la vot în zonele rurale. Localitățile unde participarea a depășit cu mult 100%
de Adrian Iclozan    |    27 Sep 2020   •   18:45

În jurul orei 15, aici votaseră 55 de persoane pe listele suplimentare și 39 dintre cele înscrise pe listele permanente, care numără doar 75 de alegători.

Tătulești (județul Olt) este o altă localitate care a consemnat o prezență-record, 110%, cu mai bine de 3 ore înainte de închiderea urnelor.

Potrivit potrivit prefectului judeţului, circumscripţia electorală din localitate a solicitat suplimentarea numărului de timbre autocolante, care au fost aduse de la o secţie din oraşul Scorniceşti. 

Potrivit prefectului, s-au solicitat doar autocolante, și nu buletine de vot în plus.

Olt și Giurgiu, în topul prezenței, cu peste 50% după ora 18

Surse locale au precizat că până la ora 17,15 în comuna Tătuleşti votaseră aproape 800 de persoane, dintre care peste 300 pe liste suplimentare.

La alegerile locale din 2016 comuna Tătuleşti a fost într-o situaţie similară şi a fost nevoie, atunci, de tipărirea de noi buletine de vot. 

Olt și Giurgiu, județele în care se află cele două comune cu prezență la urne de peste 100%, raportau în jurul orei 18 o participare de peste 50 de procente. 

 

×
Subiecte în articol: Petru Rareș Tătulești
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close