Şeful CJ Timiş, Călin Dobra, candidat PSD pentru un nou mandat, depistat pozitiv la testul COVID-19

de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   22:50
Şeful CJ Timiş, Călin Dobra, candidat PSD pentru un nou mandat, depistat pozitiv la testul COVID-19 Facebook/ Călin Dobra

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, a anunţat vineri, pe pagina sa de Facebook, că a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Dobra nu își explică în ce mod s-a infectat, deoarece afirmă că și-a dezinfectat mâinile, a purtat mască și a păstrat distanța socială.

Călin Dobra precizează că nu are niciunul dintre simptomele infecției cu COVID-19.

"SUNT POZITIV! Așa mă știți cu toții, un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face să nu scap, însă, nici de un test pozitiv, pentru depistarea Covid-19.

Am purtat mască, mi-am dezinfectat mâinile, am păstrat distanța, dar... undeva, ceva s-a întâmplat.

Momentan, nu am niciunul dintre simptomele clasice ale infecției și m-am testat pentru că am intrat în contact cu o persoană la care boala a fost confirmată.

RĂMÂN POZITIV! Acum, lupt cu mine, să rămân puternic și să ies cu bine și din această încercare nedorită.

VĂ MULȚUMESC pentru încrederea acordată și pentru susținerea din ultimii ani. Toată munca mea a fost pentru dumneavoastră, locuitorii județului Timiș!

Sa ne vedem SĂNĂTOȘI! Așa să ne ajute Dumnezeu!", a scris Călin Dobra, pe Facebook.

SUNT POZITIV! Așa mă știți cu toții, un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face să nu scap, însă, nici de...

Posted by Călin Dobra on Friday, September 25, 2020
Parteneri
x close