Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Surpriză! Ce a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă se înscrie în PNL

Surpriză! Ce a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă se înscrie în PNL

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, dat câștigător de rezultatele exit-poll, a fost întrebat, duminică seara, dacă se va înscrie în PNL. Nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea.

Surpriză! Ce a răspuns Nicușor Dan când a fost întrebat dacă se înscrie în PNL
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    27 Sep 2020   •   23:24

Nicușor Dan nu a dat un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă există posibilitatea de a se înscrie îN PNL.

„Gestionare problemelor Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, avem o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriașe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seismic, termoficare. Energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureștiului”, a spus Dan, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă își va retrage procesele pe care le are cu Primăria Capitalei, dacă ajunge primar general, Dan nu a răspuns.

Întrebat, în continuare, dacă va colabora cu PMP, Nicușor Dan a spus că este dispus să discute cu orice forță politică pentru a rezolva problemele bucureștenilor.

„Este extrem de probabil că o să existe o majoritate PNL - USR PLUS. Bineînțeles că pentru rezolvarea problemelor bucureștenilor sunt dispus că discut cu orice forță politică din CGMB, pentru că așa este normal”, a mai spus Dan.

×
Subiecte în articol: alegeri locale Nicușor Dan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close