Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Decizie controversată! După ce a fost condamnat definitiv și s-a filmat în timp ce îşi umilea fiica, este din nou primar

Decizie controversată! După ce a fost condamnat definitiv și s-a filmat în timp ce îşi umilea fiica, este din nou primar

Victorie pentru Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani. Instanța din Năsăud i-a validat noul mandat și a respins cererea depusă de Partidul Social Democrat.

Decizie controversată! După ce a fost condamnat definitiv și s-a filmat în timp ce îşi umilea fiica, este din nou primar
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    16 Oct 2020   •   08:50

Traian Ogâgău a fost declarat primar în ciuda condamnării de 1 an cu suspendare primită după ce a refuzat să sufle în etilotest.

Acesta a câștigat, în urmă cu două săptămâni, al doilea mandat de primar al orașului-stațiune Sângeorz Băi din județul Bistrița Năsăud, unde a candidat ca independent.

În timpul campaniei electorale, Ogâgău s-a mai ales cu încă un dosar penal, pentru rele tratamente aplicate fiicei sale minore. 

Filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

×
Subiecte în articol: Traian Ogâgău condamnare mandat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close