Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 UDMR a câștigat la Satu Mare primăria municipiului reședință de județ și președinția CJ

UDMR a câștigat la Satu Mare primăria municipiului reședință de județ și președinția CJ

UDMR a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare cu peste 50.000 de voturi, potrivit rezultatelor parţiale centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

UDMR a câștigat la Satu Mare primăria municipiului reședință de județ și președinția CJ
de Dana Musceleanu    |    28 Sep 2020   •   08:55

După numărarea a 96% din voturi, în 325 din cele 337 secţii de votare, candidatul UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a obţinut 50.212 voturi. El este urmat de candidatul PNL, Adrian Cozma, cu 34.981 de voturi, candidatul PSD, Radu Roca - 17.896 voturi, candidatul Alianţei USR-PLUS, Mircea Ciocan - 6.625 voturi, candidatul ALDE, Adrian Ştef - 6.255 voturi, candidatul PMP, Liviu Pop - 5.105 voturi şi candidatul Pro România - Octavian Petric - 4.993 voturi.

“Mulțumesc sătmărenilor care au votat și promit că nu îi voi dezamăgi. Le mulțumesc și celor care nu m-au votat și celor care nu s-au prezentat la vot și le promit lor că vor fi primarul tuturor. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru dezvoltarea Sătmarului”, a spus primarul municipiului Satu Mare, citat de presaSM.

La nivelul judeţului, UDMR a câştigat de asemenea primăriile municipiilor Satu Mare şi Carei.

PSD şi-a adjudecat Primăria oraşului Negreşti Oaş, iar Pro România a obţinut Primăria oraşului Tăşnad.

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close