Antena 3 Alegeri locale 2020 Udrea a votat "pe vechi": S-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt...

Udrea a votat "pe vechi": S-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt...

de Georgiana Adam    |    27 Sep 2020   •   14:08
Udrea a votat "pe vechi": S-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt...
Sursa foto: Hepta

Alegeri locale 2020. Fostul ministru Elena Udrea a votat duminică, "pe vechi", pentru că "nou nu înseamnă neapărat şi mai bun", spune ea.

"Am votat, gata! Ce noroc să pot vota încă o dată, a câta oară în 20 de ani, cu cel mai bun! Şi ce şansă pentru Bucureşti şi pentru România! 

P.S. Am dat votul "pe vechi". M-am săturat de tâmpenia asta, de 30 de ani încoace, să votăm "noul". Nou nu înseamnă neapărat şi mai bun. Dimpotrivă, s-a tot dovedit că ce-i nou e din ce în ce mai prost şi mai corupt...", a scris Elena Udrea, duminică, pe pagina de Facebook. 

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a-și alege, pentru următorii patru ani, primarii, consilierii locali și județeni și președinții de Consiliu Județean. În total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de astăzi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close