Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Un candidat USR-PLUS a obţinut zero voturi la secţia unde au votat el, soţia şi copiii: "Nici eu nu m-am votat?"

Un candidat USR-PLUS a obţinut zero voturi la secţia unde au votat el, soţia şi copiii: "Nici eu nu m-am votat?"

Situaţie halucinantă în oraşul Piatra Olt din judeţul Olt. Candidatul la funcţia de primar din partea Alianţei USR-PLUS, Sandu Crăciun, reclamă o posibilă fraudă electorală la secţia unde el şi familia lui au votat. Mai exact, Crăciun spune că în procesul verbal întocmit de membrii secţiei de votare, la partidul pe care îl reprezenta apare un mare ZERO.

Un candidat USR-PLUS a obţinut zero voturi la secţia unde au votat el, soţia şi copiii: "Nici eu nu m-am votat?"
de Cristi Popovici    |    29 Sep 2020   •   22:30

"Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!", îşi începe relatarea de pe Facebook candidatul USR-PLUS la primăria din Piatra Olt. Acesta îi acuză pe membrii unei secţii că pe procesele verbale, la finalul numărătorii voturilor, nu au trecut şi voturile obţinute de formaţiunea sa politică - Alianţa USR-PLUS.

Asta în condiţiile în care la secţia respectivă au votat el, soţia şi copiii săi, care, teoretic au acordat voturile Alianţei USR-PLUS.

"Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????

Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!

Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????" - este mesajul lui Sandu Crăciun de pe Facebook.

În Piatra Olt, primii doi candidaţi au obţinut următoarele rezultate: Nicușor Rada (PSD) – 62,48% şi Emilian Păun (PNL) – 35,21%

Susţinătorii săi l-au îndemnat să depună plângere la Parchet pentru fraudă electorală.

 

×
Subiecte în articol: Piatra Olt
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close