Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat

Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat

Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, ar urma să candideze la Senat pe lista PSD București, spun sursele Mediafax.

Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    16 Oct 2020   •   20:15

„Doctorul Adrian Streinu Cercel va fi pe locul doi al listei noastre pentru Senat, în Capitală”, au declarat surse din conducerea PSD pentru Mediafax. 

Pe primul loc va candida Gabriela Firea.

Alexandru Rafila, un alt medic renumit, va candida din partea PSD, pe un loc eligibil, la Camera Deputaților. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a prezentat, joi, pe Rafila drept candidat într-o conferință de presă.

Adrian Streinu Cercel, candidat la Senat din partea PSD

Alexandru Rafila candidează pe lista PSD la parlamentare

Profesorul dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, și-a anunțat, joi seara, candidatura pe listele PSD la alegerile parlamentare.

„Cunosc Partidul Social Democrat, însă nu îl cunosc de mult pe domnul președinte Ciolacu. Am avut o întâlnire sinceră, dechisă, fără condiții și un lucru care m-a determinat să fac acest pas este că dânsul a înțeles un lucru pe care eu i l-am spus: mai întâi sunt medic și voi respecta întodeuna lucrurile care țin de conștiința mea preofesională, și în al doilea rând vor fi membru al PSD”, a declarat Alexandru Rafila în cadrul conferinței de joi. 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: candidat Senat PSD
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close