Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 PSD Teleorman şi-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dăncilă nu apare pe listă

PSD Teleorman şi-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dăncilă nu apare pe listă

Social-democraţii din Teleorman şi-au finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020 şi veştile nu sunt prea bune pentru politicienii cu notorietate din epoca Dragnea.

PSD Teleorman şi-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dăncilă nu apare pe listă
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    15 Oct 2020   •   12:20

Astfel, la Senat se află pe primul loc Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean iar pe poziţia a doua apare Carmen Dan, actual senator şi fost ministrul de Interne în perioada în care formaţiunea era condusă de Liviu Dragnea.

Poziţia a doua este considerată neeligibilă.

La precedentul scrutin legislativ din 2016, câştigat de PSD, judeţul Teleorman a trimis doi senatori în Parlament, dintre care doar un mandat a revenit social-democrţilor, prin Carmen Dan.

La Cameră, lista PSD este deschisă de Florin Piper Savu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Alegeri parlamentare 2020. După Carmen Dan, nici Dăncilă nu "prinde" Parlamentul

Urmează Paul Stancu, Ioana Panagoreţ, decanul Facultăţii de Ştiinte şi Inginerie a Universităţii Valahia, Violeta Răduţ, deputat PSD  în legislatura actuală, şi Mădălin Borş, vicepreşedinte PSD.

Fostul premier Viorica Dăncilă nu se regăseşte pe niciuna dintre liste. Ea a pierdut, după alegerile locale din 27 septembrie, şefia organizaţiei de femei a PSD.

Actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că decizia de a o pune sau nu pe Dăncilă pe lista pentru noul Parlament revine organizaţiei Teleorman, din care aceasta face parte.

×
Subiecte în articol: viorica dancila carmen dan
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close