Antena 3 Alegeri parlamentare 2020 Carmen Dan şi Viorica Dăncilă au rămas pe dinafara listelor PSD pentru Parlament

Carmen Dan şi Viorica Dăncilă au rămas pe dinafara listelor PSD pentru Parlament

de Adrian Iclozan    |    22 Oct 2020   •   18:45
Carmen Dan şi Viorica Dăncilă au rămas pe dinafara listelor PSD pentru Parlament

PSD Teleorman şi-a definitivat listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor iar fostul ministru de interne Carmen Dan şi fostul premier Viorica Dăncilă nu se regăsesc pe aceste liste.

Despre Dăncilă, care a fost înlocuită din funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei PSD imediat după alegerile locale, se ştia de mai multă vreme că nu va "prinde" un loc pe listele pentru noul Parlament.

Într-o formulă anterioară a listelor pentru Parlament ale PSD Teleorman, Carmen Dan apărea pe poziţia a doua pentru Senat, considerată neeligibilă.

Însă fostul ministru de Interne, în prezent deputat, dispare cu totul în varianta finală a listelor.

Preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a explicat că în urma discuţiilor purtate cu primari, lideri de filiale PSD dar şi cu simpli membri ai partidului, s-a desprins ideea ca niciunul dintre actualii parlamentari PSD din judeţ să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Actualii lideri ai CJ Teleorman, trimişi în Parlament de PSD

Listele pentru Parlament ale PSD Teleorman sunt deschise de Dănuţ Cristescu, preşedinte al Consiliului Judeţean, care îi va preda ştafeta lui Adrian Gâdea, câştigător în urma alegerilor din 27 septembrie, şi de Florin Piper, actual vice-preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close