Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine” (surse)

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine” (surse)

Alegeri parlamentare 2020. Marcel Ciolacu a avut un mesaj dur pentru Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine” (surse)
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    16 Oct 2020   •   18:00

”PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din Romania și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastra depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamna profesioniști. Încetați să vă mai țineți de liste ca mâța de burlan. V-am spus că vreau oameni competenți.

Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papițoii care își falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor din teritoriu, potrivit unor surse din conducerea PSD.

Potrivit surselor citate, Marcel Ciolacu a avut un mesaj direct către liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan: ”Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

”Este o abordare greșită ca cei care au pierdut la diferențe foarte mari să fie primii pe listă. Sănătatea e acum principala problemă. Asta este pe agenda cetățenilor. Și e și pe a noastră. Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare.

Am muncit la el, știți bine câte întâlniri am avut. O să mai avem. Este planul nostru și trebuie să avem oamenii potriviți care să știe să lupte pentru realizarea lui”, mai afirmă liderul social-democraților.

Citiți și: Alegeri parlamentare în decembrie sau în martie? Marcel Ciolacu anunță planul opoziției

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Marian Oprisan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close