Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu, fotografiată în timp ce împarte un pliant unui excavator din Constanţa

Elena Băsescu, fotografiată în timp ce împarte un pliant unui excavator din Constanţa

Elena Băsescu, candidat PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor, a fost fotografiată în timp ce împărţea pliante unui excavator din Constanţa. Imaginile au devenit, în scurt timp, virale pe reţelele sociale, acolo unde oamenii au comentat gestul de neînţeles al candidatei.

Elena Băsescu, fotografiată în timp ce împarte un pliant unui excavator din Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    19 Noi 2020   •   10:30

Fiecare vot contează. Probabil asta şi-a spus Elena Băsescu atunci când a fost surprinsă în timp ce împărţea un pliant cu promisiunile sale pentru locuitorii din Constanţa unui excavator.

În imagini se poate observa că nicio persoană nu se află în cabina utilajului sau în apropiere, astfel că gestul Elenei Băsescu a fost de neînţeles.

Pe pagina ei oficială de Facebook, Elena Băsescu postează zeci de fotografii de la acţiunile sale din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Elena Băsescu se află pe primul loc pe lista PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor.

"Cred că pot pune în valoare atât experienţa acumulată în Parlamentul European în perioada 2009 – 2014, cât şi lucrurile pe care le-am învăţat din postura de mamă care îşi creşte singură cei trei copii.

Dacă locuitorii judeţului Constanţa îmi vor acorda încrederea lor, în Parlamentul României, voi promova un pachet legislativ pentru rezolvarea (măcar parţială) a problemei natalităţii şi pentru sprijinirea familiilor monoparentale", a fost mesajul transmis de Elena Băsescu la anunțul privind candidatura sa.

În urmă cu două săptămâni, respectiv în prima zi a campaniei electorale, Elena Băsescu a fost amendată după ce şi-a parcat bolidul de lux într-o staţie de autobuz din Constanţa.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close